Skip to main content

Wat wij doen

Welkom op onze projectenpagina, elk project belichaamt vakmanschap, innovatie en esthetiek. Van prachtig vormgegeven trappen en adembenemende interieurontwerpen tot indrukwekkende restauraties van historische gebouwen, onze portfolio weerspiegelt een diversiteit aan projecten. Verken onze pagina en laat u inspireren door de mogelijkheden die wij bieden om uw ruimte te transformeren.

Kozijn Geldmaat

We kregen de opdracht om een pui in oude stijl te creƫren voor een historisch winkelpand in Den Bosch, met als doel de monumentale uitstraling te behouden. Nadat we het definitieve ontwerp hadden voltooid en de tekeningen waren goedgekeurd door zowel de architect als de gemeente, en ook door de aannemer, zijn we begonnen met de productie van de pui in onze werkplaats. Vervolgens hebben we in nauwe samenwerking met de aannemer de pui op locatie gemonteerd.

Schuifpui + loopdeur

Dankzij de schuifpui en de loopdeur biedt deze aanbouw overvloedig natuurlijk licht in de woning. Bij mooi weer wordt de tuin naadloos een verlengstuk van de woonkamer dankzij de schuifpui. Op dagen met minder goed weer zorgt het gebruik van de loopdeur ervoor dat warmteverlies tot een minimum wordt beperkt.

Trap

Voor deze klant hebben we een prachtige Rustiek Eiken Z-trap vervaardigd, bedoeld als echte eyecatcher in hun hal. De combinatie met de kast en de stalen handregel maakt het geheel tot een schitterend plaatje

Een tevreden klant is ons belang.